Wednesday, April 29, 2009

Звучници за 1 долар?

Познатите на YouTube, „Домашни хакери“ исфрлија видео во кое ви покажуваат како да си направите звучници, без да потрошите повеќе од 1 долар. „Разбивачите на митови“ решија да го тестираат ова тврдење. Еве што се покажа:

Како да направите звучник со помалку од 1 долар


Тестирање на митот

No comments:

Post a Comment

 

Copyright © 2009 pitstopinfo.blogspot.com All rights reserved.