Tuesday, April 28, 2009

Firefox 3.5 Beta 4 достапен за симнување


Тимот на Firefox ја пушти во употреба четвртата Firefox бета верзија со ознака 3.5. Што вклучува? За почеток, тука е подобреното приватно сурфање и ултра брзиот TraceMonkey JavaScript пребарувач.

Но, на страна досадната политика на Firefox, последната бета верзија од овој круг e повеќе од 3.1. Приватниот начин нуди повеќе опции од било кој Chrome или Safari, geocaching и HTML 5 видео и аудио особини се големо освежување, барем на концепт, и undo опцијата која ќе ги врати затворените прозорци. Најважното, TraceMonkey го прави овој прелистувач многу побрз од 3.0, затоа вреди да го симнете.

Firefox 3.5 Beta 4 можете да го симнете тука.

1 comment:

  1. I recently came across your blog and have been reading along. I thought I would leave my first comment. I don't know what to say except that I have enjoyed reading. Nice blog. I will keep visiting this blog very often.

    Lucy

    http://forextradin-g.net

    ReplyDelete

 

Copyright © 2009 pitstopinfo.blogspot.com All rights reserved.